Ureche

Lista articolelor despre ureche pe AflaCum.ro

Articole despre ureche

Citeste cele mai noi articole despre ureche publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ureche, pe AflaCum.ro!

Otita externa sau urechea inotatorului reprezinta inflamatia canalului urechii si este cauzata de alergii sau infectii, provocate de apa sau diferite substante, cum ar fi samponul sau fixativul de par, ce intra in ureche, cauzand mancarimi si deteriorand pielea de la nivelul acesteia.

Iata care sunt simptomele otitei externe:

1. Mancarimile de la nivelul urechii externe, mai ales dupa ce aceasta a intrat in contact cu apa.

Copiilor le intra frecvent anumite lucruri in diferite parti ale corpului, urechea fiind unul dintre ele,insa nu este neaparat necesar sa mergeti la spital, pentru a le scoate.

Iata cum puteti scoate o insecta din urechea unui copil:

Examinati urechea copilului, pentru a localiza insecta si pentru a vedea daca aceasta e moarta sau vie.

Este foarte important sa ingrijiti corespunzator gaurile recente din urechi pentru cercei, deoarece in caz contrar, acestea se pot infecta si pot aparea diferite complicatii.

Iata cateva sfaturi in acest sens:

Ingrijirea gaurilor

Nu indepartati cerceii medicinali pana dupa vindecarea urechilor, deoarece, aceastea nu se vor vindeca corespunzator.

Cititi prospectul pentru medicamentul A-Cerumen. Acesta protejeaza urechea de infectii, patrunderea de praf si corpi straini.

Indicatii

Permite regularizarea germenilor prezenti in mod natural pe suprafata pielii de la nivelul conductului auditiv extern.

Ceara din ureche reprezinta secretia glandelor ceruminoase, care se gasesc in canalul urechii.

Scopul acesteia este de a impiedica praful si impuritatile sa intre in ureche. Unii oameni prezinta un tip umed de ceara de ureche, iar altii un tip uscat.

Ceara umeda poate fi usor de inlaturat cu ajutorul unui betisor cu varf de bumbac. Pe de alta parte, ceara uscata este mai greu de indepartat, deoarece are stare solida si nu se lipeste de astfel de betisoare.