Vacanta arad

Lista articolelor despre vacanta arad pe AflaCum.ro

Articole despre vacanta arad

Citeste cele mai noi articole despre vacanta arad publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre vacanta arad, pe AflaCum.ro!

Banat? Crisana? Amandoua? Din ce zona face parte judetul Arad? Istoria ne spune ca din ambele. Oamenii sunt impartiti: unii se simt banateni prin comportament social si traditii; altii, se considera ardeleni. Nu ne pozitionam in niciuna dintre tabere, deoarece scopul nostru este altul: sa iti dezvaluim cele mai importante obiective turistice din aceasta superba zona a Romaniei. Asadar, iata ce poti vizita daca te afli in Lunca Muresului si Crisului Alb.

Obiective turistice in Arad:

Plaja Ghioroc. Incepem cu un loc ideal de vizitat in zilele toride de vara: plaja Ghioroc sau litoralul vestului, asa cum e alintata zona. N-o sa regreti, daca faci un popas aici! Te vei bucura de racoare apei din Lacul Ghioroc, apoi te poti bronza pe nisipul fin al plajei. Intregul loc are o suprafata de 10 hectare. Gasesti Litoralul Vestului la poalele Muntilor Zarandului. A! Sa nu uitam! Preturile aici sunt mult mai accesibile decat pe Litoralul clasic…

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.