Vaccin antigripal

Lista articolelor despre vaccin antigripal pe AflaCum.ro

Articole despre vaccin antigripal

Citeste cele mai noi articole despre vaccin antigripal publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre vaccin antigripal, pe AflaCum.ro!

Citeste prospectul medicamentului Vaxigrip, suspensie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Vaxigrip este recomandat pentru profilaxia gripei la adulti si copii cu varsta de peste 6 luni. Vaxigrip este recomandat in special persoanelor in varsta (peste 60 ani), persoanelor suferinde de boli cardiovasculare, metabolice (diabet), boli respiratorii cronice, drepanocitoza, insuficienta renala si persoane care sufera de imunodeficiente congenitale sau dobandite.

De asemenea, se recomanda persoanelor expuse unui risc crescut la infectie datorita profesiunii lor, cum ar fi: personalul medical, persoane care lucreaza in medii aglomerate, persoane din colectivitati (elevi, personal didactic), institutionalizati (aziluri, camine, inchisori etc.). In cazul persoanelor la risc este indicata administrarea simultana a vaccinului antigripal Vaxigrip cu vaccinul pneumococic polivalent Pneumo 23 (in locuri anatomice diferite).

Citeste prospectul medicamentului GripLaval, suspensie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Profilaxia gripei, in mod special la persoanele cu risc crescut de complicatii asociate gripei.

Vaccin gripal (virion fragmentat, inactivat)

Citeste prospectul medicamentului Fluarix, vaccin antigripal si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Particularitati clinice:

Indicatii terapeutice. Fluarix este recomandat pentru profilaxia antigripala la adulti si copii cu varsta de peste un an. Fluarix este recomandat in special subiectilor in varsta de peste 60 de ani, celor care sufera de boli cardio-vasculare, metabolice (diabet), mucoviscidoza, boli respiratorii cronice, insuficienta renala cronica precum si subiectilor care sufera de imunodeficiente congenitale sau dobandite. Vaccinul poate fi recomandat indivizilor expusi riscului crescut la infectie datorita profesiunii, cum este cazul personalului medical. In plus, prevenirea bolii la persoanele din intreprinderi poate duce la substantiale beneficii economice.

Focetria este un vaccin. Este o suspensie pentru injectie care contine parti ("antigeni de suprafata") din virusul gripei.

Contine tulpina de virus gripal numita A/California/7/2009 (H1N1)v similar tulpinii (X- 81).

Pentru ce se utilizeaza Focetria ?

Optaflu este un vaccin disponibil sub forma de suspensie injectabila intr-o seringa preumpluta.

Citeste prospectul medicamentului  Optaflu, vaccin antigripal si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Vaccinul contine "antigenul de suprafata" inactiv din trei tulpini (tipuri) diferite de virus gripal ca substante active (A/Insulele Solomon/3/2006, A/Wisconsin/67/2005 si B/Malaysia/2506/2004).

Citeste prospectul medicamentului Celvapan, vaccin antigripal si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Celvapan este un vaccin care protejeaza impotriva gripei "pandemice".

Trebuie folosit numai pentru gripa A pandemica (H1N1) declarata oficial de Organizatia Mondiala a Sanatatii la 11 iunie 2009. O pandemie de gripa are loc cand apare o noua tulpina de gripa care se poate raspandi usor de la om la om deoarece oamenii nu au imunitate (protectie) impotriva ei. O pandemie poate afecta majoritatea tarilor si regiunilor din lume. Celvapan se administreaza conform recomandarilor oficiale. Vaccinul se poate elibera numai pe baza de reteta.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.