Vedete copii rasfat

Lista articolelor despre vedete copii rasfat pe AflaCum.ro

Articole despre vedete copii rasfat

Citeste cele mai noi articole despre vedete copii rasfat publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre vedete copii rasfat, pe AflaCum.ro!

Parintii devotati muncesc din greu pentru a-si face copiii fericiti. E in firea lucrurilor. Sigur ca rasfatul tine si de latura financiara. Celebritatile, de exemplu, au resurse nelimitate pentru a le oferi copiilor lor tot ceea ce isi doresc. Nu toate cvedetele, insa, isi tin copiii in puf. Unele prefera sa-i creasca fara mare rasfat, tocmai pentru a-i pregati pentru viata.

Astazi, am iti prezentam povestile pe scurt ale unor vedete internationale, care, in ciuda criticilor, isi rasfata din plin copiii:

Jennifer Lopez. Celebra cantareata face orice pentru gemenii ei, Max si Emma, pe care i-a conceput impreuna cu fostul ei sot, Marc Anthony. In ciuda mai multor povesti de dragoste. J. Lo are doar 2 copii si adora sa le ofere tot confortul. De exemplu, copiii ei dorm doar pe lenjerie de pat din bumbac egiptean in valoare de 600 dolari!. Pentru a zecea aniversare a gemenilor, in 2018, artista a cheltuit peste 7500 dolari doar pentru a-i duce pe cei doi intr-o braserie renumita din Las Vegas.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.