Vesna Vulović,

Lista articolelor despre Vesna Vulović si pe AflaCum.ro

Articole despre Vesna Vulović si

Citeste cele mai noi articole despre Vesna Vulović si publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre Vesna Vulović si , pe AflaCum.ro!

Care este inaltimea maxima de la care poti cadea si sa supravietuiesti? Nu exista un raspuns matematic! Cert este ca si o cadere de la primul etaj al unui bloc se poate termina rau. Ce sa mai vorbim despre o cadere de la 10 000 metri?! Totusi, exista o persoana care a cazut de la aceasta inaltime si a reusit sa scape cu viata! Este vorba despre insotitoarea de zbor iugoslava Vesna Vulovic!

Povestea incredibila a Vesnei Vulovic. In 1972, avionul in care se afla si Vulovic a explodat in urma unui atac cu bomba. Femeia a suferit rani grave, stand in coma cateva luni. Si-a revenit si a fost reangajata in aviatie, dar intr-un job de birou. Nu si-a amintit niciodata ce s-a intamplat in timpul acelui episod tragic de pe urma caruia doar ea a scapat…

Asadar, sa vedem care sunt sansele de supravietuire si cum trebuie sa te comporti atunci cand cazi de la inaltime mare. Sa speram ca nu te vei afla vreodata intr-o astfel de situatie.

Exista un remediu naturist miraculos care este benefic intregului organism, folosit de anumiti cardiologi pentru a-si trata pacientii.

Acesta vindeca bolile de inima, detoxifiaza ficatul, protejeaza creierul, curata vasele de sange, previne atacurile cardiace si intareste sistemul imunitar, prevenind aparitia cancerului si tratandu-l.

Ingrediente:

Degeraturile usoare reprezinta primul stadiu al degeraturilor, insa pot fi la fel de dureroase ca si varianta lor mai grava.

Daca cauzati dureri la nivelul degetelor de la maini sau de la picioare sau la nivelul urechilor, e posibil sa suferiti de degeraturi usoare, caz in care trebuie sa va tratati rapid, pentru ca acestea sa nu se agraveze.

Iata cum se trateaza degeraturile usoare:

Cancerul la san este al doilea cel mai comun tip de cancer in randul femeilor, afectand una din opt femei.

Depistarea timpurie si tratamentul adecvat fac ca acest tip de cancer sa fie tratabil in majoritatea cazurilor.

Iata cum poate fi depistat cancerul la san:

Citeste prospectul medicamentului Lipanor, 100 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Ciprofibrat se foloseste pentru a trata nivelele crescute de grasimi (colesterol si trigliceride) in sange. Tratamentul trebuie asociat cu restrictii in dieta.

Compozitie: Fiecare capsula de Lipanor contine 100 mg Ciprofibrat micronizat.

Citeste prospectul medicamentului Gonal-f 75 UI pulbere si solvent pentru solutie injectabila si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: La femei fara ovulatie si care nu au raspuns la tratamentul cu citrat de clomifen, GONAL-f poate fi utilizat pentru a provoca ovulatia.

• GONAL-f este utilizat pentru inducerea dezvoltarii de foliculi multipli (si ca urmare a mai multor ovule) pentru femeile supuse tehnicilor de reproducere asistata, cum sunt fertilizarea in vitro, transferul intrafalopian al gametilor sau transferul intrafalopian al zigotilor.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Zypadhera este un medicament sub forma de pulbere si solvent din care se obtine o suspensie injectabila...
Citeste prospectul medicamentului Albumina umana si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Tratament...
Dolforin este un plasture transdermic si trateaza durerile cronice severe care pot fi vindecate adecvat doar cu...
Penicilina V sub forma de comprimate este un medicament care trateaza numeroase infectii. Indicatii: Forme usoare si...
Prospect medicament Femicur capsule. Acest medicament este un produs obtinut din plante. Indicatii: Femicur capsule este folosit...
Prospect medicament: Addamel N este indicat ca supliment in nutritia intravenoasa la adulti pentru a satisface cererile...