Video

Lista articolelor despre video pe AflaCum.ro

Articole despre video

Citeste cele mai noi articole despre video publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre video, pe AflaCum.ro!

Xbox 360 este un sistem de jocuri video si de divertisment superior oferind publicului cele mai bune jocuri, caracteristici exceptionale de divertisment si retele integrate de jocuri de noroc online, care se invart in jurul jucatorilor.

Poti face orice pe un Xbox 360. Cu o singura exceptie: sa vezi TV live. Posibilitatea de a viziona canale live pe Xbox 360 este scazuta. Pana in prezent, nu exista un program Microsoft pentru el, dar exista servicii web, cum ar fi www.orb.com care merg cu un pic de reglaj fin pe Xbox 360.

Jucatorii de pretutindeni invata cum sa foloseasca Orb la console de jocuri bazate pe "randul fiecarui jucator", pentru a finaliza centrele media. Poti aduce acum divertismentul digital de la PC direct la ecranul televizorului din sufragerie. Te poti bucura prin a asculta muzica personala, vizionezi clipuri video de acasa si de pe internet si vizualizezi fotografii si multe alte lucruri pe marele ecran, in timp ce stai pe canapea cu joystick-ul in mana.

- Descarca si instaleaza programul Orb. Du-te pe orb.com si descarca programul. Urmeaza ghidul de instalare pentru a instala programul. De asemenea, vei fi determinat sa iti faci un cont. Introduce detaliile tale, faci click pe Next si faci click pe butonul "Finish" atunci cand il vezi .

In primul rand, ce este un cablu S Video?

Pe scurt, este un cablu care iti permite sa conectezi intre ele aproape orice dispozitive cu optiuni de video, printre care: televizoare, calculatoare, camere de inregistrat, DVD-playere.

Cum poti conecta 2 aparate prin acest cablu S Video, vei afla imediat.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.