Video

Lista articolelor despre video pe AflaCum.ro

Articole despre video

Citeste cele mai noi articole despre video publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre video, pe AflaCum.ro!

Gif-ul (Graphics Interchange Format – Format Grafic de schimb ) a fost introdus in 1987 si este inca la mare moda printre internauti. Atunci cand o persoana urca o animatie gif pe Twitter, aceasta este transformata intr-un videoclip, in mod automat. Astazi, iti vom arata cum poti sa salvezi un videoclip de pe aceasta retea de socializare.

Ce se intampla cu GIF-ul postat pe Twitter? Odata postat gif.ul nu mai este un...gif. Nu este, insa, nici o imagine, asa ca nu o poti salva prin clasicul save image(salveaza imaginea). Practic, gif-ul nostru s-a transformat intr-un video.

Cum sa salvezi video-urile postate pe Twitter:

Astazi, iti aratam cum sa redai un videoclip intr-o intalnire Zoom(Zoom Meeting), astfel incat toti participantii sa il vada si sa-l auda. Este un instrument deosebit de util, spre exemplu, pentru profesorii care prezinta un videoclip intr-o lectie. Pentru cele mai bune rezultate, ar trebui sa utilizezi varianta desktop pentru a partaja videoclipul tau. Utilizarea aplicatiei mobile pentru a partaja videoclipuri poate duce la pierderea sunetului.

Cum sa redai un videoclip intr-o intalnire Zoom. Varianta pentru desktop. Pasi:

1. Deschide desktop client(clientul desktop), conecteaza-te si da clic pe New Meeting (intalnire noua).

Xbox 360 este un sistem de jocuri video si de divertisment superior oferind publicului cele mai bune jocuri, caracteristici exceptionale de divertisment si retele integrate de jocuri de noroc online, care se invart in jurul jucatorilor.

Poti face orice pe un Xbox 360. Cu o singura exceptie: sa vezi TV live. Posibilitatea de a viziona canale live pe Xbox 360 este scazuta. Pana in prezent, nu exista un program Microsoft pentru el, dar exista servicii web, cum ar fi www.orb.com care merg cu un pic de reglaj fin pe Xbox 360.

Jucatorii de pretutindeni invata cum sa foloseasca Orb la console de jocuri bazate pe "randul fiecarui jucator", pentru a finaliza centrele media. Poti aduce acum divertismentul digital de la PC direct la ecranul televizorului din sufragerie. Te poti bucura prin a asculta muzica personala, vizionezi clipuri video de acasa si de pe internet si vizualizezi fotografii si multe alte lucruri pe marele ecran, in timp ce stai pe canapea cu joystick-ul in mana.

- Descarca si instaleaza programul Orb. Du-te pe orb.com si descarca programul. Urmeaza ghidul de instalare pentru a instala programul. De asemenea, vei fi determinat sa iti faci un cont. Introduce detaliile tale, faci click pe Next si faci click pe butonul "Finish" atunci cand il vezi .

In primul rand, ce este un cablu S Video?

Pe scurt, este un cablu care iti permite sa conectezi intre ele aproape orice dispozitive cu optiuni de video, printre care: televizoare, calculatoare, camere de inregistrat, DVD-playere.

Cum poti conecta 2 aparate prin acest cablu S Video, vei afla imediat.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.