Cum sa transmiti TV Live la un Xbox 360?

 Cum sa transmiti TV Live la un Xbox 360?

Xbox 360 este un sistem de jocuri video si de divertisment superior oferind publicului cele mai bune jocuri, caracteristici exceptionale de divertisment si retele integrate de jocuri de noroc online, care se invart in jurul jucatorilor.

Poti face orice pe un Xbox 360. Cu o singura exceptie: sa vezi TV live. Posibilitatea de a viziona canale live pe Xbox 360 este scazuta. Pana in prezent, nu exista un program Microsoft pentru el, dar exista servicii web, cum ar fi www.orb.com care merg cu un pic de reglaj fin pe Xbox 360.

Jucatorii de pretutindeni invata cum sa foloseasca Orb la console de jocuri bazate pe "randul fiecarui jucator", pentru a finaliza centrele media. Poti aduce acum divertismentul digital de la PC direct la ecranul televizorului din sufragerie. Te poti bucura prin a asculta muzica personala, vizionezi clipuri video de acasa si de pe internet si vizualizezi fotografii si multe alte lucruri pe marele ecran, in timp ce stai pe canapea cu joystick-ul in mana.

- Descarca si instaleaza programul Orb. Du-te pe orb.com si descarca programul. Urmeaza ghidul de instalare pentru a instala programul. De asemenea, vei fi determinat sa iti faci un cont. Introduce detaliile tale, faci click pe Next si faci click pe butonul "Finish" atunci cand il vezi .

- Stabilirea meniul media pentru  video. Conecteaza Xbox 360 la TV. Du-te la fila media pe Xbox si selecteaza "Video". O noua fereastra ar trebui sa apara si cuvantul "Computer", este evidentiat ca o optiune. Foloseste butonul enter de pe DVD sau butonul "Y" de pe Xbox pentru a selecta.

- Confirma distribuirea fisierelor media. Faci click pe "Yes" daca esti intrebat daca ai software-ul de distribuire media de pe calculator. Selectezi calculatorul tau din lista.

- Deschide software-ul Orb din calculator. Du-te inapoi la calculator si du-te in a software-ul Orb. Cauta canalele pe care doresti sa le emiti de pe Xbox ca favorite. Cand canalul pe care doresti sa il consideri ca preferat este ales, selecteaza-l si faci click pe pictograma preferata. Canalele dorite vor aparea imediat in centrul media de pe Xbox 360.

Daca esti un membru vip Xbox Live, poti descarca aplicatia Netflix direct de pe consola ta, astfel incat sa poti viziona emisiuni TV si filme instantaneu. Tot ce trebuie sa faci este de a fi un membru la Netflix si poti viziona filme si episoade TV pe Xbox cu nici un cost suplimentar! Pentru a instala Netflix doar cauta vmcnetflix pe Google. Are alte caracteristici cum ar fi sa caute noi versiuni, "canalul de prieteni" (care iti arata ce prietenii se uita la Netflix) si Netflix Instant Queue unde poti sa actualizezi instant direct de la televizor! Misto nu-i asa?

Cu Orb, te uiti la emisiunea TV preferata, cum ar fi Lost, House, MTV si Numbers care este la doar o distanta de telecomanda. Si cu Netflix, poti avea propriul TV si un film maraton cu prietenii oricand chiar de la tine de casa! Deci, mergi mai departe si transmite de pe Xbox 360 si bucura-te de el!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca ai un Xbox 360 si te-ai saturat sa te uiti la ecranul ingust al calculatorului, afla...
Gif-ul (Graphics Interchange Format – Format Grafic de schimb ) a fost introdus in 1987 si este...
Astazi, iti aratam cum sa redai un videoclip intr-o intalnire Zoom(Zoom Meeting), astfel incat toti participantii sa...