Vopsea masina

Lista articolelor despre vopsea masina pe AflaCum.ro

Articole despre vopsea masina

Citeste cele mai noi articole despre vopsea masina publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre vopsea masina, pe AflaCum.ro!

Caroseria masinii tale va avea de suferit, la un moment dat, chiar daca esti cel mai atent si priceput sofer din lume! O cauza externa tot va aparea, din pacate. Un mic accident provocat de altcineva in parcarea hipermarketului sau mingea pe care copiii din fata blocului o suteaza tare in aripa masinii tale! Doar doua exemple de momente in care nu ai ce face: caroseria se stramba si trebuie s-o repari cumva. Nu te grabi sa mergi in service unde vei plati sute de lei chiar si pentru o zgarietura minora.

Exista cateva metode neconventionale prin care poti rezolva problema fara mari cheltuieli:

1. Apa fierbinte. Metoda e potrivia pentru partile din plastic, cum ar fi la bara din fata si cea din spate a masinii. Plasticul e rigid, asa ca e greu sa indrepti bara prin forta bruta. Apeleaza mai bine la apa fierbinte. Toarn-o pe zona indoita, care se va dilata si inmuia, facand posibila manevrarea cu usurinta. Dilatarea permite, uneori, chiar si remedierea de la sine a zonei afectate.

Masina personala nu trebuie neglijata nicicum! Daca, din pacate, ai gasit-o zgariata in parcare si vrei sa rezolvi repede problema, ai o solutie ieftina: spray-ul cu vopsea!

Oricare ar fi motivul, vopsind o anumita portiune a masinii cu un spray este, cu siguranta, mai usor . In plus,  economisesti  timp si bani.

Daca, de exemplu, doresti sa vopsesti doar o usa, iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.