Workshop

Lista articolelor despre workshop pe AflaCum.ro

Articole despre workshop

Citeste cele mai noi articole despre workshop publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre workshop, pe AflaCum.ro!

Se apropie Craciunul si o data cu el va pregatim un atelier tematic de aranjamente florale dedicat sarbatorilor de iarna.

Pentru cei care isi doresc sa se inscrie la un atelier de creatie dedicat sarbatorilor de iarna, Spring Events da startul in luna decembrie la un atelier tematic de aranjamente Craciun. La acest program de dezvoltare personala intitulat TABLOU DE IARNA ai ocazia sa inveti cum se fac decoratiunile de brad originale.

Workshop-ul are doua parti.

Tuturor celor interesati de dezvoltare personala, Spring Events le face o invitatie de participare la un workshop de comunicare cu tema "Echilibrul dintre autenticitate si atractivitate.

Este o tema interesanta, permanent actuala pentru ca cele doua aspecte nu le putem disocia nicicum daca vrem sa fim in echilibru cu imaginea noastra personala. Si sunt de importanta egala. Ne dorim la fel de mult sa fim atragatori si apreciati de ceilalti la adevarata noastra valoare, si in acelasi timp, ne simtim cel mai confortabil atunci cand suntem noi insine.

Orice efort in a parea ceva ce nu reprezentam ne creaza frustari in a crea si intretine o imagine care nu ne apartine. Ce facem atunci cand ceea ce suntem nu estesau nu ni se pare atragator in ochii celorlalti? Cum evaluam asta si cum redresam situatia?  Unde si cum intervin in aceasta ecuatie imaginea de sine, increderea de sine si stima de sine?

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.