Tablou de iarna: Atelier tematic de aranjamente Craciun

Tablou de iarna: Atelier tematic de aranjamente Craciun

Se apropie Craciunul si o data cu el va pregatim un atelier tematic de aranjamente florale dedicat sarbatorilor de iarna.

Pentru cei care isi doresc sa se inscrie la un atelier de creatie dedicat sarbatorilor de iarna, Spring Events da startul in luna decembrie la un atelier tematic de aranjamente Craciun. La acest program de dezvoltare personala intitulat TABLOU DE IARNA ai ocazia sa inveti cum se fac decoratiunile de brad originale.

Workshop-ul are doua parti.

In prima vom invata tot ce tine de baza aranjamentelor florale: ingrijirea florilor, modul de folosire a accesoriilor florale, principii si tehnici de aranjamente, utile celor care vor sa sa deprinda elementare teoretice si practice necesare.

In a doua parte, vom aplica notiunile si tehnicile invatate initial pentru a realiza aranjamente de iarna in tema specificata mai sus. Vom face veritabile tablouri care va vor infrumuseta caminele si va vor aminti de un moment frumos si elegant in care ati invatat ceva nou si in plus v-ati descoperit o noua latura a creativitatii voastre.

Cromatica va fi compusa din: alb-sidef, nuante de purpuriu si verde, stilul o imbinare de elegant, boem si romatic iar florile selectate vor fi orhidee!

Atelierul va avea loc in luna decembrie 2014 in zilele de miercuri, 17 decembrie, de la ora 18:30, sambata 20 decembrie, intre 15:00-18:00 si luni, 22 decembrie , de la ora 14:00 la ora 17:00

Va asteptam inscrierile si mesajele pe adresa contact@spring-events.ro!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Tuturor celor interesati de dezvoltare personala, Spring Events le face o invitatie de participare la un workshop...
Poti amenaja casa si in sezonul rece, chiar daca e mai dificil, iar lucrarile mai mari(constructie noua,...
Nu e nimic mai enervant decat sa te trezesti dimineata, sa iesi din casa si sa gasesti...