Zgomote somn

Lista articolelor despre zgomote somn pe AflaCum.ro

Articole despre zgomote somn

Citeste cele mai noi articole despre zgomote somn publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre zgomote somn, pe AflaCum.ro!

Te trezesti brusc noaptea din cauza unor zgomote neobisnuite? Daca da, nu e cazul sa te panichezi. Cel mai probabil, nu a intrat niciun hot peste tine. Fii rational! E greu de crezut ca un spargator va scoate sunete perceptibile pentru timpanul tau in timp ce dormi... Daca acesta/acestia, iti violeaza domiciliul, nu il/ii vei auzi! Asadar, exista explicatii putin mai logice, pe care ti le vom prezenta in materialul urmator.

Motive pentru care casa ta scoate sunete ciudate pe timp de noapte:

Lemnul, metalul si betonul isi modifica forma pe baza schimbarilor de temperatura. Temperatura din casa ta se schimba radical peste noapte. Nivelurile de umiditate se schimba, iar lemnul, metalul si betonul reactioneaza la aceasta schimbare prin modificare de forma. De exemplu, daca o suprafata de lemn este pozitionata intr-o zona insorita in timpul zilei, noaptea se va raci si e firesc sa fie afectata. Noaptea se va strange, practic, astfel scotand sunetele neobisnuite care te trezesc brusc.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.