Cum sa scapi de mirosul animalelor de companie din casa

Cum sa scapi de mirosul animalelor de companie din casa

Chiar daca isi iubesc mult animalele de companie, stapanii acestora au de-a face cu o serie de provocari, cum ar fi mentinerea curateniei in casa si indepartarea mirosurilor neplacute.

Iata cum puteti scapa de mirosul animalelor de companie din casa:

1. Cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

Bicarbonatul de sodiu absoarbe in mod natural mirosurile neplacute atat din aer, cat si din materiale, mobila si chiar din cutia cu nisip. Faceti o solutie pe baza de bicarbonat de sodiu si pulverizati-o atat in aer, cat si pe materiale, pentru a indeparta mirosul neplacut.

2. Folositi substante de neutralizara a mirosurilor
Acest tip de substante vor reduce posibilitatea ca animalele de companie sa urineze de mai multe ori in acelasi loc, deoarece indeparteaza mirosul original. Cumparati un produs de calitate special pentru indepartarea mirosului specific al animalelor si urmati intocmai indicatiile de pe ambalaj, pentru a indeparta complet mirosurile neplacute din casa.

3.  Faceti curatenie

Spalati si dezinfectati vasele din care mananca si beau animalele de companie, cu apa si sapun.
Spalati jucariile animalelor in masina de spalat. Verificati in prealabil daca acestea nu sunt rupte sau daca nu contin bucatele ce ar putea avaria masina de spalat. Daca unele jucarii nu pot fi spalate astfel, curatati-le manual, cu solutia speciala fara apa, cu care curatati animalele intre bai.

Spalati culcusul si zonele din casa unde le place animalelor sa doarma sau sa stea, in mod regulat, pentru a indeparta mirosurile neplacute. Folositi produse speciale de curatenie, pentru a nu strica suprafetele.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Animalele de companie nu pot transmite, din pacate, cu voce tare, daca ceva e in neregula. Din...
Ca stapani de caini, avem datoria morala de a ne ingriji de sanatatea corporala si mentala a...
Ca si restul animalelor de companie, pisicile se pot confrunta cu problema viermilor intestinali. Iata cum puteti...