Curatenie casa

Lista articolelor despre curatenie casa pe AflaCum.ro

Articole despre curatenie casa

Citeste cele mai noi articole despre curatenie casa publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre curatenie casa, pe AflaCum.ro!

Curatenia din casa este o mare provocare pentru orice gospodina. Cand, cum si cat de des trebuie sa facem curat in casa? Intrebari cu raspunsuri subiective, la care fiecare raspunde cum doreste sau cum poate. Exista, insa, niste sugestii din partea specialistilor pe care, cu siguranta, vei dori sa le iei in calcul.

Cum sa faci curatenie in casa. Parerile expertilor microbiologi.

Toaleta. Este un adevarat focar pentru bacterii. Asadar, pentru a nu te imbolnavi, curata si dezinfecteaza toaleta cel putin o data pe saptamana.

Orice om evoluat se simte responsabil sa faca si sa mentina curatenia in propria casa. Sigur, dezordinea si mizeria se produc relativ repede intr-o casa locuita; tot la la fel apar si musafirii nepoftiti precum muste, alte insecte si chiar rozatoare(daca locuinta este mai veche).

Insectele, motiv de repulsie si chiar fobie. Primul instinct atunci cand vezi o insecta in casa? S-o omori. Motivele sunt simple: iti provoaca repulsie si probabil ti-e teama ca respectiva insecta sa nu se inmulteasca.

Gandacelul prieten. Totusi, daca ai dat peste insecta din fotografia de mai sus n-o ucide sub nicio forma! E foarte utila in casa ta! Vorbim despre Scutigera coleoptrata, din clasa miriapodelor, care are corpul alungit, plat, segmentat si contine cate o pereche de picioare pe fiecare segment. Prefera locurile racoroase si umede. Daca nu-ti place unde l-ai gasit, muta-l, dar nu-l omori!

Chiar daca isi iubesc mult animalele de companie, stapanii acestora au de-a face cu o serie de provocari, cum ar fi mentinerea curateniei in casa si indepartarea mirosurilor neplacute.

Iata cum puteti scapa de mirosul animalelor de companie din casa:

1. Cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.