Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Aluatul de unt este ca si aluatul frantuzesc un produs de patiserie fraged, folosit la prepararea aperitivelor sarate, cum este pizza sau la obtinerea diferitelor preparate dulci.
Aluatul de unt este ca si aluatul frantuzesc un produs de patiserie fraged, folosit la prepararea aperitivelor sarate, cum este pizza sau la obtinerea diferitelor preparate dulci.
Ingrediente:
200 grame faina,
125 grame unt,
un dl apa,
un varf de lingurita sare.
Mod de preparare:
Se cerne faina intr-un castron, se pune untul si se amesteca, dar nu se framanta.
Se toarna apa in care s-a dizolvat sarea, se amesteca totul repede cu mana fara sa cautam a obtine un amestec desavarsit.
Se da la rece sa se odihneasca 20 de minute.
Mod de folosire:
Se intinde foaia si se intrebuinteaza la fel ca aluatul frantuzesc.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.