Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Omleta cu dulceata este un aperitiv dulce, ideal pentru micul dejun.
Omleta cu dulceata este un aperitiv dulce, ideal pentru micul dejun.
Ingrediente:
- 6 oua,
- 4 linguri zahar,
- 2 linguri faina,
- vanilie sau coaja de lamaie,
- unt pentru uns tava,
- marmelada sau dulceata.
Mod de preparare:
Se freaca bine galbenusurile cu zahar pisat si cu o bucatica de vanilie sau zahar vanilat, pana ce se face ca o crema.
Se adauga incet faina si la sfarsit cele sase albusuri batute spuma.
Se unge o tava bine cu unt, se toarna compozitia, dupa ce s-a scos vanilia si se coace la cuptor, la foc potrivit.
Cand este gata, se rastoarna pe un servet ud, se pune dulceata sau marmelada, se face sul, se asaza pe farfurie, se presara cu zahar.
Se poate inlocui vanilia cu putina coaja rasa de lamaie.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.