Afla cum se face pilaful de gris

Afla cum se face pilaful de gris

Pentru aceasta reteta de pilaf, orezul este inlocuit cu gris.

Ingrediente:

- o ceasca gris (nu prea plina),
- 4 cesti apa,
- 50 grame unt proaspat,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se pune apa la fiert cu putina sare. Cand apa clocoteste, se toarna o ceasca mica de gris, cu incetul, sa curga in ploaie.

2

Se amesteca mereu sa nu se faca cocolosi si se lasa sa fiarba pana se face ca o smantana groasa.

3

Se pun 50 grame unt proaspat si se serveste cald cu zahar si cu scortisoara pisata.

Mod de servire:

Pilaful de gris se poate servi seara la cina. Se consuma cald sau rece, dupa preferinte.

Etichete: pilaf, gris, pilaf gris

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru ca ardeiul este leguma care predomina in aceasta reteta de post, acest orez cu legume poate...
O mancare de legume mai putin obisnuita este pilaful de praz. Ingrediente: - 6 fire de praz,...
Pentru pilaful cu legume, in aceasta reteta leguma predominanta sunt dovleceii. Ingrediente: - 3 dovlecei mijlocii, -...