Afla cum se prepara cascavalul in aluat

 Afla cum se prepara cascavalul in aluat

Un aperitiv cald, usor de obtinut de orice gospodina este cascavalul in aluat.

Ingrediente:

- 250 g cascaval,
- 2 linguri de untura.

Pentru aluat:

- 100 g faina,
- o lingura de ulei,
- ¾ pahar apa calda,
- drojdie cat o aluna,
- un albus,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se inmoaie drojdia cu putina apa.

2

Se amesteca intr-un castron cu faina, uleiul, sarea si restul de apa.

3

Se face un aluat gros ca o smantana si se lasa 3 ore la cald, sa creasca.

4

Se pune sare. Se taie cascavalul in felii de marime potrivita, groase de 1 cm.

5

Se infierbanta untura mai multa intr-o cratita.

6

Se inmoaie cascavalul in aluat si se rumeneste in untura fierbinte.

Etichete: cascaval, aluat, aperitiv

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Omleta la cuptor cu rosii, busuioc si cascaval este o reteta ideala pentru un mic dejun sanatos...
Micul dejun ar trebui sa reprezinte principala masa a unei zile, de aceea noi va propunem reteta...
O reteta delicioasa, rapida si satioasa este omleta la cuptor cu bacon, ceapa verde, branza, ardei si...