Peste in aluat

Peste in aluat

Pentru pestele in aluat, se prepara o compozitie de clatite.

Aceasta reteta se poate pregati dintr-un peste proaspat fara oase si chiar un pic mai gras, cum este somnul, morunul, salaul sau nisetrul.

Ingrediente:

- 500 g peste,

- sare,

- aluat de clatite (1 ou, 150 g ulei).

 Mod de preparare:

1

Se poate pregati din salau, nisetru, morun, somn etc. Se curata pestele de pielita si de oase.

2

Se taie in bucatele mici de 3-4 cm si se da sare.

3

Se pregateste un aluat din clatite, se inmoaie fiecare bucatica de peste in aluat si se frige in untura multa.

Se serveste cald, ca aperitiv.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Budinca de peste este un preparat gustos si hranitor care se serveste la cina. Pentru aceasta reteta...
Salaul este un peste apreciat pentru carnea sa alba, frageda, gustoasa si fara prea multe oase. Acest...
Somnul este un peste rapitor de talie mare care traieste mai ales in Europa Centrala, in Europa...