Reteta: Cartofi copti

  Reteta: Cartofi copti

Cartofii copti se asezoneaza cu unt sau margarina, in functie de preferinte.

Daca mancati de post, este indicat sa folositi  margarina vegetala in loc de unt.

Ingrediente:

- 12 cartofi mijlocii,
- sare,
- unt proaspat sau margarina vegetala

Mod de preparare:

1

Se spala cartofii bine, apoi se sterg.

2

Se presara cu sare, se pun in cuptor.

3

Se intorc pe o parte si pe alta ca sa-i cuprinda bine caldura.

4

Cartofii mijlocii se coc intr-o ora si jumatate.

5

Cand sunt gata se asaza pe farfurie pe un servet.

Mod de servire:

Se servesc fierbinti, cu unt proaspat. Se pot coace si curatiti de coaja.

Etichete: cartofi, cartofi copti, unt

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O reteta cu cartofi inedita sunt chiftelele de cartofi copti. Ingrediente: - 500 grame cartofi, - o...
Romanii sunt, in genere, mari consumatori de cartofi. Te afli printre ei? Si daca da, cum ii...
Cartoful este un ingredient de baza in multe bucatarii ale lumii. Poate fi preparat in zeci de...