Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Cartofii copti se asezoneaza cu unt sau margarina, in functie de preferinte.
Cartofii copti se asezoneaza cu unt sau margarina, in functie de preferinte.
Daca mancati de post, este indicat sa folositi margarina vegetala in loc de unt.
Ingrediente:
- 12 cartofi mijlocii,
- sare,
- unt proaspat sau margarina vegetala
Mod de preparare:
Se spala cartofii bine, apoi se sterg.
Se presara cu sare, se pun in cuptor.
Se intorc pe o parte si pe alta ca sa-i cuprinda bine caldura.
Cartofii mijlocii se coc intr-o ora si jumatate.
Cand sunt gata se asaza pe farfurie pe un servet.
Mod de servire:
Se servesc fierbinti, cu unt proaspat. Se pot coace si curatiti de coaja.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.