Reteta: Castane false

 Reteta: Castane false

Aceste prajiturele in forma de castane sunt deosebit de aromate, iar daca gusti una, sigur nu te vei mai opri.

Ingrediente:

300 grame miez de cartofi copti,
150 grame zahar,
150 grame nuci macinate,
vanilie,
3 linguri de rom.

Mod de preparare:

1

Se pun la copt 4-5 cartofi de marime potrivita, astfel incat dupa ce s-au copt sa avem 300 grame miez de cartofi.

2

Se scoate din coaja miezul fierbinte, se sfarama intr-un castron cu o lingura de lemn si se freaca bine, adaugand zaharul pana se face ca o crema.

3

Se mai adauga nuca trecuta prin masina, vanilie si rom dupa gust. Se fac cu mana mici perisoare de marimea unei castane, se dau prin zahar tos si se asaza fiecare in cosulete mici de hartie.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Negresele sunt unele dintre cele mai populare prajituri din Romania. Se fac destul de repede si nu...
Vrei sa faci ceva dulce, dar n-ai mult timp la dispozitie si poate nici mare chef? Daca...
Tinctura este un medicament obtinut prin dizolvarea in alcool sau in eter a elementelor active dintr-o planta...