Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
O reteta aperitiv cu legume sunt rosiile umplute cu ciuperci.
O reteta aperitiv cu legume sunt rosiile umplute cu ciuperci.
Ingrediente:
- 12 rosii mijlocii,
- 250 grame ciuperci,
- 2 cepe,
- 2 linguri de ulei,
- o lingurita de bulion de ardei,
- un catel de usturoi,
- o lingura de pesmet,
- o lingurita de zahar,
- sare, piper.
Mod de preparare:
Se aleg rosiile mari frumoase, se taie in doua si se scot semintele. Se lasa sa se scurga.
Se prajeste in ulei ceapa tocata marunt. Se spala ciupercile, si dupa ce se indeparteaza varful piciorului, se toaca marunt.
Se pun in uleiul cu ceapa, se adauga sare, piper. Se amesteca si cand ciupercile incep sa se moaie, se adauga o lingurita de bulion de ardei, usturoiul sfaramat, o lingura buna de pesmet si putina apa.
Se amesteca pe foc pana cand compozitia devine destul de groasa.
Se umplu rosiile si se presara pesmet. Se pun la cuptor cu o lingura de ulei si putin bulion de rosii subtiat; se amesteca cu o lingurita de zahar.
Mod de servire:
Se servesc reci. In loc de ulei se pot pregati cu unt, dar in aceasta varianta se servesc calde.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.