Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Daca aveti pofta de un aperitiv hranitor si satios incercati reteta de rosii umplute cu carne si ciuperci.
Daca aveti pofta de un aperitiv hranitor si satios incercati reteta de rosii umplute cu carne si ciuperci.
Ingredientele pentru aceasta reteta sunt:
12 rosii mijlocii,
- putina carne de pasare fiarta sau fripta,
- 3 - 4 ciuperci,
- sare,
- piper,
- putin otet
- maioneza
Mai intai se aleg rosii mijlocii, la care se taie un capac, dupa care se scobesc.
Se lasa sa se scurga dupa ce s-a pus sare, piper, otet.
Se taie marunt un rest de carne de pasare, fiarta sau fripta, se amesteca cu maioneza, adaugand cateva ciuperci taiate felii si fierte in apa cu sare.
Se umplu rosiile scurse cu compozitia si se asaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.