Rosii umplute cu carne si ciuperci

Rosii umplute cu carne si ciuperci

Daca aveti pofta de un aperitiv hranitor si satios incercati reteta de rosii umplute cu carne si ciuperci.

Ingredientele pentru aceasta reteta sunt:
12 rosii mijlocii,
- putina carne de pasare fiarta sau fripta,
- 3 - 4 ciuperci,
- sare,
- piper,
- putin otet
- maioneza

1

Mai intai se aleg rosii mijlocii, la care se taie un capac, dupa care se scobesc.

2

Se lasa sa se scurga dupa ce s-a pus sare, piper, otet.

3

Se taie marunt un rest de carne de pasare, fiarta sau fripta, se amesteca cu maioneza, adaugand cateva ciuperci taiate felii si fierte  in apa cu sare.

4

Se umplu rosiile scurse cu compozitia si se asaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O reteta aperitiv cu legume sunt rosiile umplute cu ciuperci. Ingrediente: - 12 rosii mijlocii, - 250...
Preparata sote sau combinata cu pui, mazarea este o leguma apreciata pentru gustul sau deosebit. Ingrediente: -...
Carnea de vitel asezonata cu ciuperci este apreciata atat pentru valoarea gustativa a preparatului, cat si pentru...