Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Sufleul de branza cu albus poate fi servit atat in prima parte a zilei, ca si antreu cald sau la cina, cand avem nevoie de o masa usoara, dar consistenta si gustoasa in acelasi timp.
Sufleul de branza cu albus poate fi servit atat in prima parte a zilei, ca si antreu cald sau la cina, cand avem nevoie de o masa usoara, dar consistenta si gustoasa in acelasi timp.
Ingrediente:
- o lingura unt,
- o lingura de faina,
- 1 1/2 ceasca lapte,
- 150 grame branza rasa,
- 50 grame cascaval,
- 6 albusuri,
- sare, piper,
- 1/2 lingura de unt pentru uns forma si putin pesmet.
Mod de preparare:
Se face un rantas alb dintr-o lingura de faina si o lingura de unt.
Se stinge cu lapte sau cu smantana subtire.
Cum incepe sa fiarba, se da la o parte, se adauga branza rasa si cascavalul taiat in bucatele mici.
Se pune sare si, dupa gust, putin piper sau nucsoara pisata.
Se amesteca cu albusurile batute spuma si se toarna compozitia intr-o forma bine unsa cu unt si presarata cu pesmet.
Se presara branza rasa, se da la cuptor.
Mod de servire:
Se serveste indata ce a crescut si s-a rumenit deasupra.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.