Reteta: Sufleu de branza cu albus

Reteta: Sufleu de branza cu albus

Sufleul de branza cu albus poate fi servit atat in prima parte a zilei, ca si antreu cald sau la cina, cand avem nevoie de o masa usoara, dar consistenta si gustoasa in acelasi timp.

Ingrediente:

- o lingura unt,
- o lingura de faina,
- 1 1/2 ceasca lapte,
- 150 grame branza rasa,
- 50 grame cascaval,
- 6 albusuri,
- sare, piper,
- 1/2 lingura de unt pentru uns forma si putin pesmet.

Mod de preparare:

1

Se face un rantas alb dintr-o lingura de faina si o lingura de unt.

2

Se stinge cu lapte sau cu smantana subtire.

3

Cum incepe sa fiarba, se da la o parte, se adauga branza rasa si cascavalul taiat in bucatele mici.

4

Se pune sare si, dupa gust, putin piper sau nucsoara pisata.

5

Se amesteca cu albusurile batute spuma si se toarna compozitia intr-o forma bine unsa cu unt si presarata cu pesmet.

6

Se presara branza rasa, se da la cuptor.

Mod de servire:

Se serveste indata ce a crescut si s-a rumenit deasupra.

Etichete: sufleu, branza, albus

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru a realiza aceasta reteta se folosesc cateva bucati de dovlecei tineri si frumosi care se umple...
Pentru sufleul cu mere intregi se foloseste marmelada sau dulceata, ca umplutura pentru fructe. Ingrediente: 6 mere...
Vrei sa prepari un dulce rapid, consistent si racoritor? Atunci sufleul de mere este o alegere perfecta...