Afla cum se prepara sufleul de albus

Afla cum se prepara sufleul de albus

Sufleul de albus este o reteta dulce, care se poate asocia cu putina marmelada.

Ingrediente:

- 8 albusuri,
- 8 linguri zahar,
- o lingurita unt,
- o lingura marmelada.

Mod de preparare:

1

Se bat spuma albusurile.

2

Se adauga incet zaharul pisat si se bate pana se intareste bine.

3

Se unge o forma cu unt, se intinde pe fund marmelada de caise sau dulceata, se toarna deasupra albusul, se netezeste cu lama cutitului, apoi se cresteaza deasupra si se da la cuptor trei sferturi pana la o ora, la foc potrivit, ca sa creasca frumos.

Mod de servire:

Se serveste indata ce s-a scos de la cuptor, altfel se lasa.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru sufleul cu mere intregi se foloseste marmelada sau dulceata, ca umplutura pentru fructe. Ingrediente: 6 mere...
Vrei sa prepari un dulce rapid, consistent si racoritor? Atunci sufleul de mere este o alegere perfecta...
Sufleul de portocale se prepara similar cu sufleul de lamaie. Ingrediente: o portocala mare, 100 grame zahar,...