Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Sufleul de albus este o reteta dulce, care se poate asocia cu putina marmelada.
Sufleul de albus este o reteta dulce, care se poate asocia cu putina marmelada.
Ingrediente:
- 8 albusuri,
- 8 linguri zahar,
- o lingurita unt,
- o lingura marmelada.
Mod de preparare:
Se bat spuma albusurile.
Se adauga incet zaharul pisat si se bate pana se intareste bine.
Se unge o forma cu unt, se intinde pe fund marmelada de caise sau dulceata, se toarna deasupra albusul, se netezeste cu lama cutitului, apoi se cresteaza deasupra si se da la cuptor trei sferturi pana la o ora, la foc potrivit, ca sa creasca frumos.
Mod de servire:
Se serveste indata ce s-a scos de la cuptor, altfel se lasa.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.