Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Turta de praz se obtine din foi de aluat umplut cu praz si rumenit in forma.
Turta de praz se obtine din foi de aluat umplut cu praz si rumenit in forma.
Ingrediente:
- 6 fire frumoase de praz,
- o lingura de unt,
- un ou,
- sare,
- piper.
Pentru aluat:
- 150 grame faina,
- un ou,
- unt cat o nuca.
Mod de preparare:
Se face un aluat dintr-un ou, faina cat se cere si putin unt.
Se taie marunt prazul si se inmoaie intr-o tigaie cu o lingura de unt.
Se pune sare si piper. Se da la o parte si dupa ce s-a racorit, se amesteca cu un ou.
Se intinde o foaie de aluat, se imbraca o forma de turta, se pune prazul si se acopera cu alta foaie de aluat.
Se unge cu ou, se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.
Mod de servire:
Se serveste fierbinte, cu salata.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.