Reteta: Varza de Bruxelles cu branza

 Reteta: Varza de Bruxelles cu branza

Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles.

In continuare va propunem o reteta usor de preparat cu varza de Bruxelles in combinatie cu branza si unt.

Ingrediente:

- 1 kg varza,
- 2 linguri de unt,
- 3 linguri de branza,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se fierbe varza in apa multa, se scurge.

2

Se unge cu unt o forma rezistenta la foc, se presara branza rasa.

3

Se asaza varza, punand intre randuri putina branza rasa si unt.

4

Se presara branza si deasupra, se stropeste cu unt, se da la cuptor cateva minute, pana se rumeneste.

Mod de servire:

Varza de Bruxelles cu branza poate fi servita calda sau rece la dejun sau la cina.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Aceste legume rotunde, mici si verzi se prepara impreuna cu sos alb si se dau la cuptor. ...
O reteta simpla cu varza de Bruxelles se prepara cu unt la foc iute. Ingrediente: - 1...
Pentru aceasta reteta de varza cu branza la cuptor se foloseste o varza dulce, proaspata. Ingrediente: -...