Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles.
Un tip de varza european folosit in diferite combinatii culinare este varza de Bruxelles.
In continuare va propunem o reteta usor de preparat cu varza de Bruxelles in combinatie cu branza si unt.
Ingrediente:
- 1 kg varza,
- 2 linguri de unt,
- 3 linguri de branza,
- sare.
Mod de preparare:
Se fierbe varza in apa multa, se scurge.
Se unge cu unt o forma rezistenta la foc, se presara branza rasa.
Se asaza varza, punand intre randuri putina branza rasa si unt.
Se presara branza si deasupra, se stropeste cu unt, se da la cuptor cateva minute, pana se rumeneste.
Mod de servire:
Varza de Bruxelles cu branza poate fi servita calda sau rece la dejun sau la cina.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.