Sorici fript

Sorici fript

Soriciul de porc este printre cele mai asteptate aperitive servite la masa de Craciun.

Ca sa fie mai fraged si mai gustos, soriciul de porc se consuma fript fie la flacara aragazului, fie pe gratar.

Ingrediente:

- sorici porc,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se rade bine soriciul de par, se curata de grasime si se fierbe in apa putin sarata, pana se inmoaie.

2

Se scurge, se usuca, se taie in bucati potrivite, care se frig pe gratarul incins.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Soriciul este un aliment devenit traditional pe care majoritatea romanilor il consuma, mai ales in perioada Craciunului....
Toba de casa este ca o piftie preparata din cap de porc, urechi de porc, sorici si...
Una dintre retetele preferate ale romanilor sunt mititeii sau micii. Acestia sunt deliciosi la gratar daca stii...