Cum sa faci PATEU de CASA

Cum sa faci PATEU de CASA

Pateul de casa din pui se face simplu si ofera un gust de neuitat! Daca doresti, poti sa folosesti pateul pentru prepararea unor delicioase oua umplute sau il poti servi intins pe felii de paine prajita!

Ingrediente:

- 700 grame de ficat de pui;

- o ceapa mare;

- 3 linguri de ulei de masline;

- 4 galbenusuri (fierte);

- 50 grame unt;

- sare, dupa gust;

- piper, dupa gust.

Mod de preparare:

- spala ficateii si pune-i  la fiert in apa cu putina sare pentru cateva minute (aproximativ 20 de minute).

- scurge ficateii si lasa-i la racorit.

- pune ceapa tocata marunt la calit in unt, iar apoi adauga cele 3 linguri de ulei de masline. lasa pana cand aceasta se inmoaie.

- treci prin masina de tocat galbenusurile, ficateii reci, ceapa calita,  amesteca bine compozitia, apoi sareaza si pipereaza dupa gust.

Pofta buna!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pogacea se numeste painea alba sarbeasca, facuta fara dospire! Nu e dificil de preparat si ofera un...
Aperitivele trebuie sa fie pe masa ta, mai ales in zilele de sarbatoare, atunci cand musafirii iti...