7 metode de precautie impotriva furtului de masini

7 metode de precautie impotriva furtului de masini

Furturile de masini sunt foarte frecvente in prezent, mai ales in cazul autoturismelor scumpe, care nu sunt parcate in locuri sigure. Iata 7 metode de precautie in acest sens:

1. Luati-va intotdeauna cele mai comune masuri de precautie, cum ar fi incuierea usilor, inchiderea ferestrelor si a trapei, parcarea in garaj sau intr-o zona bine iluminata si evitati cu orice pret lasarea motorului pornit, cu cheile in contact, chiar daca parasiti masina fie si pentru un minut. 

2. Nu lasati obiecte de valoare la vedere in masina, cum ar fi portofelul, telefonul, geanta, laptopul sau tableta, deoarece acestea vor atrage atentia infractorilor.

3. Intretineti-va masina in mod corespunzator, deoarece daca aceasta prezinta zgarieturi si semne de deteriorare, hotii vor stii ca nu exista vreun sistem de alarma care sa le stea in cale. 

4. Dotati-va masina cu un sistem de alarma, care sa sperie infractorii.

5. Instalati un sistem de localizare prin GPS in masina, chiar daca aveti sistem de alarma, pentru ca aceasta sa poata fi gasita usor de catre politie, in cazul unui furt.

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ai probleme cu dezaburirea geamurilor de la masina? Probabil, trebuie sa schimbi filtrul de polen, sa cureti...
Utilizarea constanta a masinii produce cheltuieli semnificative, mai ales pentru combustibil. In plus, exista o legatura directa...
Masina personala e locul unde ar trebui sa te simti ca in a doua ta casa. Asta...