Sfaturi utile la cumpararea unei masini second hand

Articol scris de Cristian Andrei
Sfaturi utile la cumpararea unei masini second hand

Multi oameni au idei preconcepute despre masinile la mana a doua, insa majoritatea acestora sunt in stare foarte buna de functionare.

Iata cum trebuie sa procedati atunci cand cumparati o masina second hand, ca sa fiti siguri ca nu va pacaliti:

1. Decideti ce marca de masina doriti sa cumparati, in ce scop o veti folosi (pentru familie, de serviciu, sport, off-road), numarul de locuri, etc.

2. Faceti un sondaj al preturilor de pe piata masinilor second hand si interesati-va daca puteti lua un imprumut de la banca, pentru a va achizitiona o astfel de masina.

3. Interesati-va cu privire la specificatiile tehnice ale autovehiculului vizat si hotarati daca acestea corespund cu standardele si nevoile personale.

4. Verificati de mai multe ori documentele masinii (talon, inmatriculare, asigurare). Cumparati doar un autovehicul inmatriculat, cu acte in regula, deoarece in caz contrar puteti avea probleme.

Pagina 1/2
Articol scris de

Andrei Cristian este redactor sef la Cars.ro! Cel mai dinamic site auto din Romania, unde gasiti cele mai bune informatii despre masini, test drive, video sau foto!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ai probleme cu dezaburirea geamurilor de la masina? Probabil, trebuie sa schimbi filtrul de polen, sa cureti...
Utilizarea constanta a masinii produce cheltuieli semnificative, mai ales pentru combustibil. In plus, exista o legatura directa...
Masina personala e locul unde ar trebui sa te simti ca in a doua ta casa. Asta...