Cum sa cumperi un apartament la jumatate din pretul pietei

Cum sa cumperi un apartament la jumatate din pretul pietei

Planuiesti sa iti cumperi un apartament, dar preturile ti se par exagerate? Probabil, nu ai cautat ce trebuie. Acum ai posibilitatea sa cumperi o locuinta si cu 70% sub pretul pietei. Nu este deloc o gluma!

E foarte adevarat ca piata imobiliara a inregistrat o crestere semnificativa a preturilor la apartamente, in ultimul an. Totusi, ai posibilitatea sa cumperi o locuinta la un pret decent. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti apartamentul dorit in zona executarilor silite si nu pe piata libera!

Reduceri uriase

- spre exemplu, un metru patrat pe piata libera costa in medie 1 166 euro, in timp ce aceeasi unitate in cazul locuintelor scoase la vanzare prin executare silita atinge 503 euro, noteaza Business Magazin. Asadar, diferenta este de 57%.

- in cazul apartamentelor din Bucuresti, diferenta dintre cele doua tipuri de imobile graviteaza intre 30 si 70%, conform imobiliare.ro. Cea mai mare diferenta se inregistreaza in cazul spatiilor comerciale din Capitala (de la 1 656 la 474 de euro pe metru patrat).

- casele si vilele scoase la licitatie sunt cu 31% mai ieftine (de la 1 250 la 866 de euro pe metru patrat), iar terenurile cu 35% (de la 1 083 la 707 euro/ metru patrat).

Pagina 1/2

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ai un teren agricol de mici dimensiuni si nu esti hotarat ce sa cultivi pe el? Ai...
Institutiile de credit au structuri de pret diferite. Concret, pe langa dobanda exista diverse alte comisioane, specifice...