Apartamente

Lista articolelor despre apartamente pe AflaCum.ro

Articole despre apartamente

Citeste cele mai noi articole despre apartamente publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre apartamente, pe AflaCum.ro!

Planuiesti sa iti cumperi un apartament, dar preturile ti se par exagerate? Probabil, nu ai cautat ce trebuie. Acum ai posibilitatea sa cumperi o locuinta si cu 70% sub pretul pietei. Nu este deloc o gluma!

E foarte adevarat ca piata imobiliara a inregistrat o crestere semnificativa a preturilor la apartamente, in ultimul an. Totusi, ai posibilitatea sa cumperi o locuinta la un pret decent. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti apartamentul dorit in zona executarilor silite si nu pe piata libera!

Reduceri uriase

Criza economica pare ca a fost depasita in zona imobiliara. Principalul semn: preturile apartamentelor din orasele mari ale Romaniei au crescut simtitor in ultimul an!

Preturile apartamentelor din marile urbe ale Romaniei au crescut cu 10,7% in decembrie 2016 comparativ cu aceeasi perioada din 2015, informeaza imobiliare.ro. Aceeasi sursa a constatat si o majorare a puterii de cumparare a populatiei.

Proprietarii de apartamente solicitau un pret mediu de 1 053 euro/mp pentru o locuinta, in decembrie 2016, cu 10,7% mai mult decat in decembrie 2015.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.