Cum sa pornesti o AFACERE in AGRICULTURA cu un buget de maximum 5000 euro

Cum sa pornesti o AFACERE in AGRICULTURA cu un buget de maximum 5000 euro

Afacerile din zona agriculturii nu sunt scutite de riscurile unui nedorit esec! Investitiile urmate de lipsa profitului inseamna, intr-un final, falimentul afacerii. Riscul creste, evident, direct proportional cu nivelul investitiei.

Exista, din fericire, proiecte in agricultura, care nu dau gres aproape niciodata. Si nu ne referim la cele finantate cu bani europeni. Nu neaparat. Orice gospodar priceput, care a reusit sa stranga in jur de 5000 de euro, se poate angrena intr-un astfel de proiect. Evident, ar fi ideal sa dezvolte afacerea respectiva intr-o zona fara concurenta puternica . Dar haideti sa vedem 5 exemple de afaceri profitabile in agricultura, cu investitii minore:

1. Cresterea gastelor. O astfel de ferma se potriveste ca o manusa unei familii ce locuieste intr-o zona rurala.

- bobocii de gasca au un pret care variaza intre 18 si 22 lei.

- daca vrei sa o iei de la zero, trebuie sa investesti intr-un incubator( costurile difera in functie de marimea acestuia) si in oua. Un oua calcat costa in jur de 6 lei.

- adapostul - poate fi simplu sau complex (din metal, sa zicem, care te-ar costa undeva la 3500- 4000 euro). Important este ca adapostul sa aiba acces la un ochi de apa.

Pagina 1/4

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ai un teren agricol de mici dimensiuni si nu esti hotarat ce sa cultivi pe el? Ai...
Institutiile de credit au structuri de pret diferite. Concret, pe langa dobanda exista diverse alte comisioane, specifice...