Afacere

Lista articolelor despre afacere pe AflaCum.ro

Articole despre afacere

Citeste cele mai noi articole despre afacere publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre afacere, pe AflaCum.ro!

Banii reprezinta, ne place sa nu, o necesitate a societatii moderne. Nu esti multumit de job-ul tau? Te-ai saturat sa muncesti pentru altii si sa ai senzatia ca nu evoluezi? Ar fi bine sa te gandesti la dezvoltarea unei afaceri. Iti oferim cateva idei, in acest sens.

1. Foloseste eficient internetul.

- blog - Ai abilitati la scris? Ai putea dezvolta un blog. Alege o categorie de interes care ti se potriveste si cu care consideri ca poti trezi interesul internautilor. Relatiile, zodiile, calatoriile, sportul sunt doar cateva dintre categoriile care vor avea intotdeauna priza la cititori.

Afacerile din zona agriculturii nu sunt scutite de riscurile unui nedorit esec! Investitiile urmate de lipsa profitului inseamna, intr-un final, falimentul afacerii. Riscul creste, evident, direct proportional cu nivelul investitiei.

Exista, din fericire, proiecte in agricultura, care nu dau gres aproape niciodata. Si nu ne referim la cele finantate cu bani europeni. Nu neaparat. Orice gospodar priceput, care a reusit sa stranga in jur de 5000 de euro, se poate angrena intr-un astfel de proiect. Evident, ar fi ideal sa dezvolte afacerea respectiva intr-o zona fara concurenta puternica . Dar haideti sa vedem 5 exemple de afaceri profitabile in agricultura, cu investitii minore:

1. Cresterea gastelor. O astfel de ferma se potriveste ca o manusa unei familii ce locuieste intr-o zona rurala.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.