BOLI. A fost lansat VACCINUL impotriva DIABETULUI!

BOLI. A fost lansat VACCINUL impotriva DIABETULUI!

Bonalvii de diabet au primit o veste excelenta! A fost lansat un vaccin care va bloca anumite efecte adverse si chiar va fi o solutie in progresul bolii!

Vaccinul a fost prezentat oficial si va putea fi folosit atat la copii, cat si la adulti, fara a avea efecte adverse. Tratamentul a adus imbunatatiri considerabile la pacientii care au fost deja tratati.

Cercetatorii implicati in studiu au observat ca, desi fiecare pacient este unic si ca progresia bolii depinde de factori diferiti, exista foarte multe ameliorari in cazul pacientilor carora li s-a administrat vaccinul.

In ce consta tratatamentul? Dupa ce 5 cm cubi de sange sunt luati de la pacient, acestia sunt amestecati cu 55 de ml de solutie salina, iar apoi raciti la temperatura de 5 grade Celsius. Dupa ce este extras din corp, temperatura sangelui atinge 37 grade, iar atunci cand este racit la 5 grade, se produce un soc termic care regleaza erorile metabolice si genetice. Acest amestec este injectat pacientului, corectand gradat problema. Vaccinul dureaza doua luni, iar tratamentul se desfasoara timp de un an.

Oamenii de stiinta considera ca tratamentul reprezinta o solutie de stopare a unor complicatii degenerative cronice precum: atacul de inima, pierderea parului, amputarea, cedarea rinichilor sau orbirea.

Pe langa vaccin, pacientul trebuie sa isi continue exercitiile regulate si regimul alimentar, pentru a obtine rezultatele cele mai bune si pentru a evita complicatiile care survin in urma acestei boli.

Bolnavii trebuie, totusi, sa stie ca vaccinul este o optiune de tratament, nu un remediu de vindecare!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Vara vine cu mult soare, caldura, relaxare in vacante pe plaje superbe si mult bronz. Din pacate,...
Diabetul nu se vindeca, insa, poate fi tinut sub control. Pe langa medicatie si o dieta potrivita,...
Organismul este creat astfel incat sa ne ofere semne atunci cand se deregleaza. Mai exact, o boala...