Cum stai cu imunitatea? Grupa sanguina iti ofera raspunsul

Cum stai cu imunitatea? Grupa sanguina iti ofera raspunsul

Imunitatea reprezinta rezistenta organismului fata de actiunea agentilor patogeni sau a produsilor toxici ai acestora. Sistemul imunitar este influentat, asadar, de factorii externi, de obiceiurile unei persoane, dar si de...grupa sanguina a acesteia!

Studiu. Cativa cercetarori americani au descoperit ca grupa sanguina influenteaza modul in care organismul este capabil sa produca interferon in timpul unei infectii virale, ce este direct legata de problemele sistemului imunitar. Interferonii sunt proteine secretate de celulele corpului ca raspuns la invazia virusului, la substante bacteriene si compusi chimici cu greutate moleculara mica.

Ce fel de imunitate ai in functie de grupa sanguina:

Zero. Persoanele care au aceasta grupa, raspunsul imun atinge 80% dupa infectie.

A. In acest caz, reactia de aparare ajunge la 40% in cazul unei infectii.

B. Aceasta grupa sanguina prezinta un procent ridicat al sintezei interferonului, pana la 91%. Astfel, infectiile si bolile sunt combatute mai usor.

AB. Cei care au aceasta grupa sanguina sunt cei mai protejati. Raspunsul imnu poate ajunge la 92 procente! De retinut ca protectia fiecarei persoane este influentata de sute de factori diferiti(mostenire ereditara, mod de viata, clima etc).

Citeste si: Copii. Metode naturale de intarire a imunitatii

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sistemul imunitar este greu incercat in fiecare zi. Stresul, oboseala, starile de anxietate, alimentatia nesanatoasa sunt printre...
Evolutia sociala ar trebui sa aduca si evolutie fizica. Se intampla, insa, acest fenomen? Si da. Si...
Ayurveda este cel mai vechi sistem de medicina din lume. Provine din textele sacre ale Vedelor (c....