Cum sa fii un bun fotograf ?

 Cum sa fii un bun fotograf ?

Aparatele foto au evoluat foarte mult in ultimii ani, avand preturi accesibile si fiind usor de utilizat, insa nu oricine poate face poze de calitate.

Iata cateva sfaturi despre cum puteti deveni buni fotografi:

Cumparati-va un aparat de fotografiat.

Alegeti setarile potrivite.

Pentru inceput, faceti poze cu flori, deoarece acestea sunt usor de fotografiat si arata frumos.

Invatati sa folositi blitzul, sa filmati, sa stergeti pozele, sa vizualizati pozele facute pe aparat si sa folositi zoom-ul. 

Incercati sa surprindeti obiectele fotografiate din unghiuri diferite, pentru a transforma pozele in opere de arta. Puteti face poze color, sepia sau alb si negru.

Experimentati diferite situatii. Asezati-va pe jos si aruncati pietre in apa, pentru a le fotografia in miscare sau cand ating suprafata acesteia. Exersand, veti putea suprinde ,in timp, elemente deosebite din natura, intr-un mod inedit.

Alte elemente neobisnuite pe care le puteti suprinde in fotografii sunt: reflectia ierbii in apa, norii, varful unui copac, obiecte mecanice si ruginite, focul, animale, umbre, oameni care inoata sau care sar in apa, statui, rasaritul, etc.

Nu uitati sa va creati un stil propriu si sa faceti poze cu pasiune.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Majoritatea managerilor considera veniturile mai importante decat angajatii. Cel mai probabil, nu cunosc sau ignora, in mod...
Fiecare dintre noi doreste sa aiba succes la locul de munca si sa-si impuna cat mai mult...
NASA (National Aeronautics and Space Administration) este o agentie responsabila cu programul spatial public al Statelor Unite...