Cum sa obtii selfie-ul perfect. Tine cont de aceste mici trucuri

Cum sa obtii selfie-ul perfect. Tine cont de aceste mici trucuri

Selfie-ul perfect nu exis...Ba da! Selfie-ul fara greseala este posibil. Trebuie sa tii cont doar de cateva mici trucuri, pe care vedetele internationale, de exemplu, le pun mereu in practica. E si firesc sa faca asta, avand in vedere ca sunt vanate fara incetare de paparazzi. Dar sa nu lungim introducerea! Sa vedem, asadar, cum poti obtine selfie-ul perfect.

Cum sa obtii selfie-ul perfect. Tine cont de aceste mici trucuri:

1. Tehnica limba-n spatele dintilor. Poate ti se pare amuzant, dar plasarea limbii pe cerul gurii in spatele dintilor te va ajuta sa obtii un selfie mult mai bun. Asadar, data viitoare cand zambesti apasa usor limba pe cerul gurii, chiar in spatele dintilot. Tehnica se numeste limba-n spatele dintilor si subliniaza perfect fata. In plus, ajuta la crearea unei linii binedefinite a maxilarului, scotand in evidenta pometii.

2. Inclina soldurile spre inapoi. Aplicand acest truc simplu vei arata mai subtire. Daca asta iti doresti, nu trebuie decat sa te indepartezi de camera foto, inclinand soldurile putin spre inapoi, in timp ce indoi usor genunchii. Pentru un efect mai puternic, poti sa te ridici pe varfurile picioarelor cat realizezi selfie-ul.

3. Utilizeaza camera din spate a telefonului. Camera din spate a telefonului este, in general, mai buna decat cea din fata, deoarece include o gama dinamica mai calitativa. In plus, numarul de megapixeli din camera selfie este mult mai mic decat cel al camerei din spate. Trebuie subliniat si faptul ca , in conditii de lumina slaba, camera din spate este mai eficienta, fapt foarte important daca te afli, de exemplu, la o petrecere mai intunecata.

4. Foloseste un fundal simplu. Daca n-ai stabilit deja un fundal distractiv pentru selfie-ul tau, ar fi mai bine sa folosesti un fond simplu. Asigura-te, asadar, ca zona din spatele tau nu este aglomerata si incarcata de diverse culori. De asemenea, este mai bine sa stai departe de lumina puternica, indiferent daca aceasta e generata de soare sau de o sursa artificiala.

5. Scoate in evidenta o mana relaxata. Probabil ai observat ca majoritatea vedetelor afiseaza o mana in selfie. De obicei, aceasta este pozitionata fie pe fata fie in par. Acest truc adauga un plus de farmec si de relaxare fotografiilor. Deci, data viitoare cand faci un selfie, plaseaza mana usor pe fata, pe gat sau joaca-te cu parul. Mana trebuie sa fie relaxata, pentru ca altfel fotografia va parea fortata.

6. Inclina putin barbia. Acesta este unul dintre cele mai bune unghiuri cand vine vorba de scoaterea in evidenta a trasaturilor fetei. Tine obiectivul foto sus si inclina usor barbia in jos. De asemenea, nu uita sa ramai cu privirea pe camera. Vei parea conectat/a cu privitorii respectivului selfie.

Citeste si: Cum se fac selfie-urile reusite

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca detii un dispozitiv de la Apple, indiferent daca vorbim de telefon, Mac sau Watch, afla ca...
Cele mai multe sisteme stereo auto accepta deja conexiunea la iPhone-uri. In acest fel, ai siguranta ca...