Cum sa-ti faci ordine in dormitor?

 Cum sa-ti faci ordine in dormitor?

Dormitoarele dezordonate nu sunt deloc confortabile, deoarece lucrurile aruncate aiurea ocupa mult din spatiul de somn si odihna.

Iata cum puteti sa va faceti ordine in dormitor:

Ridicati toate obiectele de pe jos: haine, carti, servetele, reviste, pantofi, deoarece podeaua nu este un loc adecvat pentru acestea.

Faceti loc pentru obiectele importante. Impaturati-va hainele si puneti-le in dulap, in loc sa le puneti unele peste altele. Daca aveti prea multe haine este timpul sa le sortati si sa aruncati sau sa donati lucrurile pe care nu le mai vreti sau sa impartiti hainele in functie de anotimpuri si sa le depozitati pe cele care nu va trebuie intr-un alt dulap.

Folositi despartitoare pentru sertare. Astfel va veti pastra sosetele, lenjeria si accesoriile separat, in functie de categoria in care se incadreaza. Puteti cumpara sau face voi insiva aceste despartitoare.
Puneti etichete pe zonele de depozitare a diferitelor obiecte, pentru a nu uita unde se afla acestea.

Faceti ordine pe noptiera, pentru a va face somnul mai usor. Pastrati doar urmatoarele obiecte necesare:

- O lampa de citit

- O carte sau revista

- O pereche de ochelari de citit ( daca aveti nevoie)

- Un pahar cu apa ( inlocuit zilnic).

Stergeti praful de pe mobila, faceti-va patul, aspirati covorul, pulverizati odorizant de camera si aerisiti zilnic dormitorul. Astfel veti avea o incapere potrivita pentru somn si odihna.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facturile la electricitate au crescut considerabil in ultima perioada. Din aceasta cauza, dar si pentru protectia mediului,...
Iata cateva sfaturi despre cum sa pastrati ordinea si curatenia in casa, implicand intreaga familie: - Curatati...