Bucatarie. La ce iti foloseste orificiul din coada tigaii

Bucatarie. La ce iti foloseste orificiul din coada tigaii

Orice gospodina din Romania are in dotare la bucatarie macar o tigaie! Daca si tu te afli printre romanii care petrec timp sa gateasca, cu siguranta ai observat ca in partea exterioara a cozii unei tigai exista un orificiu. Probabil, te gandesti ca aceasta gaura serveste pentru agatarea tigaii. Nu e chiar asa!

E foarte adevarat ca acel orificiu din coada tigaii e binevenit cand trebuie sa pui bine tigaia spalata, insa acea gaura nu a fost prevazuta pentru asa ceva. Utilizarea sa principala? Loc pentru tacumuri si alte ustensile folosite la gatit, cum ar fi lingura si furculita.

De acum iainte, nu trebuie sa mai lasi lingura de lemn murdara de alimente pe unde apuci( in vasul in care gatesti sau, mai rau, pe fata de masa curata). Acum, o poti introduce in acel orificiu din coada tigaii. Mai mult, lingura sau orice alt tacam nu se va mai incalzi de la tempeeratura ridicata creata de dlacara aragazului.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Facturile la electricitate au crescut considerabil in ultima perioada. Din aceasta cauza, dar si pentru protectia mediului,...
Tigaile de ceramica sunt la mare cautare, in ultima perioada, printre gospodine. E demonstrat ca sunt cele...