Ceai din foi de ceapa

Ceai din foi de ceapa

Ceaiul din foi de ceapa ajuta la eliminarea disconfortului tractului respirator.

Ingrediente: foi de ceapa rosie (Allium cepa) 40%, cimbrisor (Serpylli herba) 30%, flori de hibiscus (Hibisci flos), muguri de pin (Pini turiones), ulei esential de portocale (Aurantii aetheroleum).

Preparare: peste un plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute.

Intrebuintare: Copii 1-12 ani: 1-2 cani pe zi, dupa mesele principale.

Copii peste 12 ani si adulti: 2-3 cani pe zi, dupa mesele principale.

Prezentare: 20 plicuri  

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ceai sau cafea? O intrebare la care oricine poate raspunde fara mari ezitari, deoarece vorbim despre cele...
Ceaiul de mere este o bautura mai putin populara in Romania. Nu stim de ce, daca ne...
Papadia, o planta pe care o gasim din abundenta, mai ales in zonele rurale. Putini stiu, insa,...