Ceai din fructe de catina

Ceai din fructe de catina

Ceaiul din fructe de catina confera vitalitate organismului si sustine sistemul imunitar, protejeaza celulele si tesuturile impotriva stresului oxidativ.

Prin continutul deosebit de ridicat in vitamine, in special vitaminele A si C, catina mai este denumita si "ginsengul romanesc".

Fructele de catina contin si acizii grasi Omega 3, Omega 6 si Omega 9, care au un rol deosebit de importanta pentru functionarea normala a inimii sau pentru reducerea colesterolului.

Prospect ceai fructe catina

Ingredientele
ceaiului din fructe de catina: fructele arbustului Hippophaë rhamnoides L., fam. Elaeagnaceae, contin vitaminele C, E, B1,B2, PP; carotenoide (provitamine A), flavonoide (vitamine P); proantociani, pectine, fitosteroli, ulei gras, catehina, acizi triterpenici.

Efect: vitaminizant de exceptie, tonic general, antioxidant, depurativ; cicatrizant.

Intrebuintari principale: avitaminoza, anemie

Alte intrebuintari: astenie, convalescenta, afectiuni hepatice, stari alergice, diverse dermatoze

Contraindicatii: la dozele recomandate nu se cunosc.

Preparare: infuzie din 1-2 lingurite fructe la o cana cu apa clocotita.

Mod de administrare: se beau 2-3 cani cu ceai pe zi, inaintea meselor principale.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ceaiul din coada calului sustine functia excretorie a rinichilor, ajuta la mentinerea unei functii urinare normale si...
Ceaiul de busuioc contribuie la functionarea normala a aparatului digestiv, a aparatului urinar si este un calmant...
Fructele de catina sunt foarte cautate datorita beneficiilor pe care le aduc in organism. Acestea ajuta la...