Cum sa flirtezi cu barbatii?

Cum sa flirtezi cu barbatii?

Cand esti la magazin, imbracata in pantalonii tai gri de trening si iti petreci parul prins intr-o coada de cal, aduci in prezent stilul Madonnei din anii '80.

Cu puterea de a teleporta chiar si cele mai normale fete intr-un taram romantic al lui Romeo, el este obiectul dorintelor tale, pasiunea vesnic inselatoare. Ascunzandu-te rapid in spatele rafturilor cu chipsuri si salsa, iti cantaresti optiunile. Fugi ca nebuna si te rogi ca parul prins in coada sa nu atraga prea tare atentia celorlalti clienti? Sau iti iei inima in dinti, te stapanesti si vorbesti cu el?

Flirtul cu barbati nu trebuie sa fie intimidant, indiferent ce porti sau unde esti. Pentru a flirta cu tipi:

- Stabileste contactul vizual. Acest sfat atat de des oferit e asa pentru ca functioneaza. Barbatii sunt fiinte ce vizualizeaza, iar cand vad o pereche de ochi fermecatori, li se trezeste interesul pentru a afla mai multe. Secretul contactului vizual este in a-l mentine scurt si dragalas. Uita-te la el, mentine privirea pentru un moment, uita-te in alta parte sau in jos, apoi uita-te din nou la el. Daca te simti zburdalnica in pantalonii de trening/cu parul prins in coada, zambeste-i, uitat-te in jos (continua sa zambesti) si priveste-l din nou. Toate acestea ar trebui sa dureze 2-3 secunde. Un interval mai lung te va face sa pari disperata si el se va indeparta confuzionat de doamna ciudata care ranjea pe culoarul cu chipsuri.

- Vorbeste cu el. Daca contactul vizual a functionat (si toate femeile tin cu tine aici), atunci vorbeste-i. Spune ceva de genul, “Buna, te cunosc cumva? Ah, esti tipul care locuieste pe aceeasi strada cu mine” sau “Ce crezi, picant sau dulce?” in timp ce tii in mana pungile de chipsuri, facandu-l sa creada ca te referi la dorintele tale profunde. Acum, lasand gluma la o parte, intreaba-l ceva (ceva normal) care sa deschida o conversatie intre voi.

- Observa-i limbajul corpului. In acest moment tu si Romeo aveti o conversatie lejera si daca lucrurile merg bine, schimbati bucatele de informatie ca, sa zicem, numele. Acum e momentul pentru limbajul corpului. Oamenii care se plac, isi imita in mod natural miscarile si gesturile. Spre exemplu, iti incrucisezi picioarele, iar el face la fel. Te deplasezi in fata si el se deplaseaza in fata. In realitate, daca toate lucrurile merg bine si atractia este reciproca, amandoi va veti sincroniza. Daca totusi e nevoie de un pic de ajutor, imita-l subtil. Daca isi da parul pe spate, fa la fel. Daca se apleaca inainte, atunci apleaca-te si tu, etc. Subtilitatea e cheia sincronizarii limbajului corporal.

- Pune intrebari. Acest lucru e relativ usor pentru ca il placi si exista o multime de intrebari la care vrei raspunsuri. Aminteste-ti cele importante, precum “Unde lucrezi? Esti casatorit(speram ca nu, din moment ce sta de vorba cu tine!)? Ai prietena?” si asa mai departe.

- Atinge-l in timp ce vorbiti. Atinge-i bratul sau mai bine, strange-l un pic pentru a te face mai bine inteleasa. E important ca atingerile sa fie scurte si sa observi daca si el te atinge. Acest lucru te va face sa-ti dai seama daca te place sau nu. Daca iti raspunde cu o atingere, atunci sunteti pe calea cea buna.

- Pleaca. Desi acest lucru pare contrar intuitiei, e unul din cele mai bune pe care le poti face. De ce? Barbatii sunt setati sa vaneze si sa-si urmareasca dorintele. Plecarea ta dupa scurt timp il va face(daca te place) sa tanjeasca dupa tine si sa te vaneze. Plecarea arata ca esti o persoana greu de prins, care are ce face cu timpul ei(pentru ca ai o viata atat de plina) si alti oameni cu care sa vorbesti. Pentru el mesajul e ca esti atragatoare, dezirabila si ca ar fi bine sa actioneze rapid inainte ca alt tip sa puna ochii pe tine.

Urmand aceste sfaturi ajutatoare, vei fi observata si te poti intoarce la taramul tau fantastic cu Romeo si la a ajunge logodita, maritata, cu casa si ei bine, stii tu...

Sfat rapid:

Aminteste-ti, barbatii se bazeaza pe vaz, asa ca fii sigura ca esti in raza lui vizuala! Poti folosi aceste sfaturi doar daca il vezi pentru prima data.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Telina este un aliment foarte sanatos, indiferent in ce stare este consumata, atat pentru barbati, cat si...
Era tehnologiei moderne are avantajele si dezavantajele sale. Azi comunicam mai mult online, ceea ce inseamna ca...
Nu de putine ori am auzit ca femeia este diferita de barbat. E adevarat, desi cele doua...