Ce accesorii se potrivesc cu o rochie neagra

Ce accesorii se potrivesc cu o rochie neagra

Rochiile negre sunt clasice si elegante, pretandu-se atat ocaziilor fericite, cum ar fi o nunta sau o petrecere aniversara, cat si celor nefericite, cum ar fi o inmormantare.

Iata ce accesorii se potrivesc cu o rochie neagra:

In primul rand este foarte important sa nu alegeti accesorii prea excentrice. Acestea trebuie sa fie de bun   gust si sa ofere stralucire rochiei negre simple.  

Daca mergeti la o nunta si doriti sa va accesorizati rochia neagra, puteti opta pentru o curea lata, care sa va accentueze talia.

Daca acest tip de accesoriu nu vi se potriveste stilului personal, atunci puteti alege un sal, cu dublu rol, acela de a va infrumuseta tinuta si de a va tine de cald toamna sau iarna.

Optati pentru pantofi si bijuterii clasice si elegante. Nu uitati ca la o nunta mireasa trebuie sa fie in centrul atentiei, asadar, incercati sa nu exagerati cu accesoriile.

Daca mergeti la o inmormantare este indicat sa adoptati o tinuta cat mai conservatoare, accesorizand rochia neagra cu un jerseu sau pardesiu de culoare inchisa, niste perle albe si o geanta de mana neagra.

Daca optati pentru o rochie neagra la serviciu, accesorizati-o cu sacouri de diferite culori, pentru a o face mai interesanta.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Poate crezi ca daca ai ramas insarcinata, in urmatoarele luni te vei confrunta cu o garderoba lipsita...
Esti viitoare mireasa si vrei sa stii care sunt accesoriile esentiale pentru tine? Daca esti o mireasa...
Cutia pentru verighete este acel accesoriu pentru nunta, care se pastreaza ulterior si poate deveni o frumoasa...