Ce vestimentatie sa alegi pentru prima zi de facultate

Ce vestimentatie sa alegi pentru prima zi de facultate

Prima zi de facultate este un moment pe care n-o sa-l uiti niciodata. Asa ca n-ai vrea sa creezi o impresie neplacuta. Iar pentru a nu da gresa, ai nevoie de o vestimentatie care sa ti se potriveasca precum o manusa.

Pentru a fi sigura ca nu gresesti, imbraca-te conform personalitatii tale. Evident, trebuie sa tii cont si de trenduri. Iata cateva tinute prin intermediul carora vei face furori, cu siguranta, printre noii tai colegi:

1. Tricou, blugi, camasa in carouri. Carourile reprezinta si in acest sezon element de baza in moda. Astfel. o camasa de acest gen va completa cu gust o tinuta simpla formata din jeansi si tricou. Tinuta se poate imbina foarte bine cu pantofi sport, ghete sau botine.

2. Pulover supradimensionat, pantaloni skinny, ghete. Comoditata, gust, simplitate. Cam despre asta e vorba in aceasta combinatie. Puloverele supradimensionate, impletite masiv, se potrivesc in acest sezon, fiind si la moda. Intr-o asemenea tinuta vei transmite degajare si stil.

3. Top, cardigan, blugi. Aceasta este o combinatie clasica, numai buna pentru o asemenea zi. Tinuta stratificata iti permite sa-ti adaptezi rapid outfitul in functie de vreme.

4. Tricou cu dungi marinaresti, fusta. Daca prima zi de facultate, inseamna soare si temperatura ridicata, merge aceasta tinuta. In locul unei fuste simple, ai putea folosi o pereche de blugi in stil boyfriend sau decupati.

5. Camasa cu imprimeu floral, jeansi. Asta e o tinuta mai feminina, pentru tinerele care nu doresc sa poarte rochie. Poti alege modele de camasi in culori potrivite sezonului de toamna, precum caramiziu, rosu inchis, bleumarin, verde, galben mustar. Asociaza camasa preferata cu o pereche de jeansi sau pantaloni skinny din stofa.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Combinatia de culori e importanta cand vine vorba despre tinuta! Nu conteaza daca esti femeie sau barbat!...
Femeile isi doresc sa arate intotdeauna bine, sa se imbrace cu stil si sa fie admirate. Din...
Orice om matur a tinut in maini haine purtate, intrebandu-se daca mai pot fi imbracate o data...