Cum sa te imbraci. 8 greseli de tinuta

Cum sa te imbraci. 8 greseli de tinuta

Orice persoana comite greseli de stil. Inclusiv cele mai cunoscute vedete ale lumii. Se poate intampla sa alegi o combinatie nefericita de haine sau sa ai parte de un accident vestimentar care sa strice impresia generala. Important e sa inveti din greseli si sa eviti potentialele momente lipsite de estetica.

Cum sa te imbraci. 8 greseli de tinuta:

1. Pete vizibile de transpiratie. Chiar si vedetele de la Hollywood o comit in aceasta directie! Poarta uneori haine din materiale sintetice in locuri publice, pe vreme foarte calda. Rezultatul? Apar nesuferitele si inesteticele pete de transpiratie mai ales la subrat! Un asemenea moment strica si cea mai tare tinuta posibila. Pentru a evita aparitia petelor de transpiratie vizibile, poarta tesaturi ce respira(bumbac, in etc), mai ales in sezonul de vara, cand temperaturile sunt mari. De asemenea, ar trebuie sa folosesti un antiperspirant mai puternic in locul comunului deodorant.

2. Haine prea largi. E adevarat ca hainele stranse pe corp nu sunt deloc confortabile. Nu te duce, insa, la polul opus, purtand haine prea largi! Alege intotdeauna piesele vestimentare in functie de tipul tau de corp. Daca , de exemplu, esti foarte slaba, evita hainele largi! Vor crea impresia unui rau care se revarsa de pe tine in toate directiile. In cazul in care esti mai corpolenta, ar trebui sa elimini din garderoba hainele tight(stramte), care vor supralicita in privinta dimensiunii corpului. Daca hainele preferate iti raman mic/mari, ai varianta de a merge la un croitor pentru a le modifica.

3. Fermoar deschis. Neatentia poate fi jenanta, in materie de moda. De exemplu, e de nedorit sa stai cu fermoarul deschis la fusta/pantaloni intr-un spatiu public. Daca patesti asta, inseamna ca nu esti deloc atenta la detalii si ca pantalonii nu vin bine pe solduri, adica se lasa si favorizeaza deschiderea fermoarului. Pentru a evita o asemenea neplacere, poti prinde un breloc finut de fermoar si de nasturele superior.

4. Colanti/ciorapi rupti. Aceasta este mai mult o intamplare normala decat o eroare de moda. Colantii/ciorapii/dresurile clasici/clasice sunt, de multe ori, facute din material care se poate rupe cu usurinta. Totusi, poti evita imaginea neplacuta, folosind colanti elastici, proiectati pentru a fi mai durabili. S-a dus, din fericire, vremea cand multe femei reparau ciorapii rupti cu oja...

5. Fermoarul de pe spate, stricat! Ai ajuns la eveniment, iar dupa ce ai fost la toaleta, ai stricat fermoarul incercand sa-l ridici? Ghinion! Nu ai solutia de a-l repara. Poti, insa, ascunde defectul. Daca ai parul lung, desfa-l si lasa buclele sa curga peste zona cu probleme. O alta solutie ar fi sa imprumuti haine sau o esarfa, pe care s-o asezi  peste fermoarul defect.

6. Tocuri prea inalte, deloc practice. Tocurile sunt frumoase si ofera mereu o imagine sexy. Te fac sa pari mai inalta, cu picioare mai lungi, accentuand, in egala masura, curbele corpului. Oricat de faina ar fi , insa, imaginea, trebuie sa ai grija si de sanatate. Tocurile exagerat de inalte sunt incomode, iar purtarea lor pe termen lung poate crea probleme la nivelul spatelui si picioarelor. Te poti trezi cu dureri destul de mari din cauza tocurilor inalte. Asadar, imbina utilul cu placutul, folosind tocuri mai putin inalte, care sa-ti asigure minimul de confort.

7. Rochii prea lungi. Rochiile lungi si elegante creeaza, intotdeauna, o imagine de basm. Poate arati ca o printesa la acest eveniment important. Te simti, insa, ca una? Nu credem, deoarece probabil te streseaza la maximum rochia, mai ales cand esti nevoita sa pasesti. Calvi pe ea si e dificil sa eviti momentul! In plus, rochia se va murdari, pentru ca o tarasti...Concluzie? Alege o rochie lunga, dar ai grija sa nu fie pana in pamant!

8. Pantofi vechi. Orice femeie are macar o pereche preferata de pantofi. O poarta la ocazii, fiind mereu mandra de piesa sa de rezistenta. In timp, totusi, pantofii respectivi se uzeaza si nu vor mai arata prea bine, chiar daca nu-ti prea dai seama de acest aspect. Lucrurile sunt simple: renunta la acei pantofi odata ce apar primele semne de uzura! Pe langa aspectul inestetic, pantofii vechi se pot umple de bacterii si ciuperci, care nu vor avea mila de pielea ta...

Citeste si: Cum sa alegi HAINELE POTRIVITE. 4 GRESELI frecvente facute la cumparaturi

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cand ai nevoie de liniste si de calm, cand simti nevoia sa te descarci, cand cauti ajutor...
Un concert este ocazia perfecta de a-ti exprima personalitatea, de a te bucura de viata si de...
Eleganta, rafinamentul, bunul gust si muzica melodioasa, toate sunt caracteristici definitorii ale unui concert simfonic. De aceea,...