Cum si cand sa porti BLUGI. Studiu

Cum si cand sa porti BLUGI. Studiu

Iti place sa porti blugi, in majoritatea timpului? Afla ca acesti pantaloni nu se poarta oriunde si oricand. Conform unui studiu britanic, blugii nu mai sunt deloc potriviti de la varsta de 53 ani.

2000 de britanici au luat parte la interesantul studiu. Cea mai importanta concluzie? Nu ar trebui sa mai purtam blugi in jurul varstei de 53 ani, alegand, in schimb, un stil mai elegant.

De asemenea, cei intervievati au recunoscut ca se chinuie sa gaseasca perechea de blugi ideala. Barbatii au nevoie de 5 zile, in medie, pentru a gasi perechea potrivita, iar femeile, de 8 zile! In jur de 6 perechi de blugi sunt probate, panca cand se gaseste modelul ideal.

Mai mult, 6% dintre persoanele intervievate au izbucnit in lacrimi de frustrare, negasind blugii pe care ii doreau. Asadar, rezulta o concluzie ciudata: oamenii se streseaza atunci cand cumpara blugi! Nivelul de stres este cu atat mai mare cu cat 24% dintre subiectii participanti la studiu au declarat ca nu au gasit inca perechea de blugi ideala, iar 29% cred ca nu o vor gasi niciodata!

Exista chiar o fidelitate ridicata pentru blugi preferati; fireasca, avand in vedere dificultatea de a-i gasi! Cei mai multi respondenti pastreaza blugii timp de trei ani, iar 18% ating chiar pragul de cinci ani. 5% intra intr-o relatie de cursa lunga, asteptand chiar minimum 10 ani inainte de a-i schimba!

Tu cat porti blugi preferati? Ti-a luat mult pana i-ai descoperit? Merita sa iti faci atatea griji pentru o pereche de pantaloni?

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Blugii se pot mari, la nevoie. Asadar, nu trebuie sa arunci perechea de blugi preferata, daca nu...
Blugii sunt o piesa vestimentara de baza in orice sezon. Practici, acesti pantaloni ofera si un aer...
Blue-jeans-i sau blugii, asa cum ne-am obisnuit noi, romanii, sa le spunem, sunt foarte purtati in societatea...