Cum sa alegi o geanta la moda. Trenduri 2019

Cum sa alegi o geanta la moda. Trenduri 2019

Gentile sunt mereu prietene de nadejde pentru reprezentantele sexului frumos. Si cum anul e aproape de final, te gandesti probabil care va fi moda in 2019. Ce genti se vor purta anul viitor? Iti spunem in cele ce urmeaza.

Vestea cea mai buna e ca moda gentilor nu se schimba in totalitate, asa ca nu trebuie sa te descotorosesti de gentile pe care, deja, le detii. Modelele plic, XXL sau xxs vor fi mereu in voga; la fel, cele uni sau colorate.

Un alt aspect important: mixajul si accesorizarea gentilor.

Iar acum sa vedem ce genti vor fi in trendul lui 2019:

1. Retro. Pare-se ca gentile cu aspect foarte retro din piele de croco vor fi la amre cautare in sezonul ce urmeaza.

2. Geanta accesorizata. Indiferent de modelul gentii si de cat este de veche(nu uzata), accesorizarea e importanta. Poti opta pentru o esarfa sau, daca nu esti adepta acestui obiect vestimentar, agata cateva brelocuri funny de manerul gentii.

3. Hippie. O geanta hippie cu franjuri e potivita in garderoba oricarei femei. Un astfel de obiect va fi foarte potrivit in sezonul cald, in combinatie cu o rochie inflorata si sandale cu pene. Geanta merge si iarna, alaturi de o jacheta lunga, larga.

4. Mini bag. Anul ce vine vor fi la moda gentile clasice in miniatura. Pentru a putea purta asa ceva, va fi nevoie sa mai reduci din obiectele pe care le tot porti zilnic in geanta. Ar fi bine sa o faci. Si asa sunt multe obiecte inutile pe acolo...

5. Maxi bag. Nu vor lipsi din décor, in 2019, nici gentile maxi. Alege modelul care ti place, insa nu umple geanta la refuz...

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

In geanta unei femei poti gasi aproape orice, de la pantofi de schimb, colanti, o carte, pana...
O geanta este frumoasa si utila, insa iti poate afecta postura si poate chiar deforma corpul! De...
Femeile si gentile au avut au avut mereu o legatura speciala. Orice doamna isi alege un astfel...