5 ponturi utile legate de spalatul rufelor

5 ponturi utile legate de spalatul rufelor

Cu totii am intampinat, la un moment dat, anumite probleme, legate de spalatul rufelor. Iata 5 ponturi utile, care va vor usura aceasta sarcina:

1. Pentru a evita zgomotul produs de lovirea tenisilor de peretii masinii de spalat este indicat sa ii legati impreuna, cu ajutorul sireturilor sau sa ii introduceti intr-un saculet pentru rufe delicate.

2. Pentru a indeparta cu usurinta petele de grasime de pe haine aplicati un strat de creta pe acestea, lasati-o sa actioneze timp de 2 ore, indepartati creta, aplicati detergent special direct pe pete si spalati hainele, la ciclul obisnuit.

3.Pentru a evita decolorarea rufelor sau transferul de culori dintre acestea adaugati o jumatate de cana de sare, impreuna cu detergentul, in masina de spalat. Aceasta va inviora culorile si nu va permite decolorarea rufelor.

4. Pentru inalbirea rufelor, evitati detergentii scumpi sau clorul. Tot ce trebuie sa faceti este sa le spalati in mod obisnuit si sa le lasati sa se usuce la soare si veti obtine un efect de inalbire si de indepartare a petelor, in mod natural.

5. Pentru revigorarea prosoapelor vechi nu este necesar sa folositi balsam de rufe. Tot ce trebuie sa faceti este sa le treceti prin 2 cilcluri de spalare la temperaturi ridicare si acestea vor redeveni pufoare si placut mirositoare.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Masina de spalat este un obiect electrocasnic indispensabil pentru omul modern. Multe persoane o folosesc, din pacate,...
Orice femeie care se doreste gospodina respecta cateva reguli cand vine vorba de spalarea rufelor la masina....
Masina de spalat este unul dintre aparatele electrocasnice care nu lipsesc din casa omului modern. Spala rufele...