Cum sa folosesti un creion pentru albirea dintilor

Cum sa folosesti un creion pentru albirea dintilor

Vrei sa iti albesti dintii? Inainte de a lua o decizie, are trebui sa stii ca dintii naturali nu sunt perfect albi! Nuanta difera de la om la om, fiind oferita de dentina. Putem spune ca dintii naturali sunt , in mare masura, alb-galbui, culoarea fiind modificata in timp si de anumiti factori externi precum fumatul! Asadar, verifica necesitatea unui proces de albire inainte de a merge la medicul stomatolog. Nu e un deloc ieftin sa albesti dintii. Mai mult, procesul poate chiar afecta sanatatea dintilor!

Exista tratamente profesionale de albire cu laser si alte proceduri scumpe, cum scriam si mai sus. Ca alternativa, poti albi dintii si acasa, folosind creionul pentru albire dentara care ti se potriveste!

Cum sa folosesti creionul pentru albire dentara:

Alege produsul potrivit. Creioanele pentru albire contin un gel pe baza de peroxid de hidrogen sau de carbamida de diverse concentratii. Aceasta substanta are capacitatea de albire activa a smaltului si se foloseste si in procedurile de albire profesionala in cncentratii mai mari! Daca esti insarcinata, verifica eticheta produsului pentru a putea vedea daca poate fi utilizat si de gravide! In cazul in care nu poti folosi creionul pentru albire dentara, ai la indemana benzile pentru albire. Sunt eficiente, chiar daca actioneaza ceva mai lent!

Periaza dintii. Spala-te pe dinti, inainte de a folosi creionul pentru albire dentara. Pentur a cre o rutina sanatoasa, poti folosi creionul pentru albirea dintilor dimineata si seara, chiar dupa periaj!

Foloseste ata dentara. Asigura-te ca dintii tai sunt complet curati atunci cand aplici produsul de albire. Ata dentara va elimina resturile alimentare din zona in care periuta de dinti nu ajunge. Poti folosi de asemenea si periute intradentare, cele care inlocuiesc sanatos mult mai cunoscutele scobitori.

Tine gura deschisa ca si cum ai zambi, aratandu-ti dintii. cu buzele intinse departe de dinti. Mentine aceasta pozitie ori de cate ori utilizezi creionul pentru albire dentara.

Aplica produsul cu miscari scurte, verticale pe fiecare dinte. Aplica un strat subtire din gelul continut in creion. Cu miscari scurte, verticale, incepanddin partea de sus a dintelui. Incearca sa aplici creionul de 3-5 ori pe fiecare dinte. Fa asta doar in fata unei oglinzi! Verifica ambalajul pentru a vedea daca trebuie sa agiti creionul inainte de a-l folosi.

Tine gura in pozitia de aplicare timp de 1 minut. Zambeste fara orpire inca 1 minut dupa aplicarea produsului. Daca relaxei gura prea devreme, s-ar putea sa inghiti ceva gel.

Scuipa surplusul, fara sa te clatesti! Nu clati gura, nu bea si nu manca nimic timp de 30 min de la aplicarea gelului. Continua sa aplici produsul zilnic timp de cel putin o saptamana, dimineata si seara, dupa periaj! Rezultatele vor aparea negresit, mai devreme sau mai tarziu. Citeste ambalajul: s-ar ptea sa scrie in cat timp isi va face efectul!

Citeste si: Trucuri homemade pentru albirea dintilor

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Dintii tai nu mai au stralucirea de altadata? Petele provocate de fumat si de anumite alimente par...
Circa 92% dintre adultii cu varsta cuprinsa intre 20 si 64 ani au parte de carii dentare!...
Poate nu-ti dai seama, dar dintii tai nu sunt doar un element de decor, care te ajuta...